Tufuga Uamea

15 Tausaga Gaosiga Aafiaga
Uamea

Fautuaga mo le Filifiliga (PPGI) Lanu Uila Uila

Filifilia o le u'amea uamea ufiufi lanu sa'o mo se fale e tele itu e tatau ona mafaufau i ai, o mea e mana'omia mo se fale (taualuga ma siding) e mafai ona vaevaeina i.
● Faʻatinoga o le saogalemu (teteʻe aʻafiaga, faʻamalosi o le matagi, faʻalavelave afi).
● Fa'anofonofo (tepe vai, fa'amama fa'amama ma le leo).
● Mausalī (tetee i le faaleagaina) (gafatia, tau tetee ma foliga vaaia).
● Fa'atonuga o gaosiga (tamaoaiga, fa'afaigofie ona fa'agaioiga, fa'afaigofie ona fa'aleleia ma toe fa'aleleia).

1. O le a le mea e aʻafia ai le lelei o uʻamea uʻamea?
Mo le tagata e ona le fale, saogalemu ma umi le ola e sili ona taua.Mo le au mamanu, o le umi o le ola, le gafatia o le avega ma foliga vaaia e sili atu ona taua.Mo le gaosiga o puipui o fale ma taualuga, o mea e gaosia (maaa o luga, teteʻe o le ofuina, foliga ma le malosi uʻamea) o le uʻamea uʻamea faʻalanu lanu e manaʻomia.
O le mea moni, o le tulaga lelei o lanu uamea faʻapipiʻi lanu e faʻalagolago tele i luga o le lanu uamea faʻapipiʻi uʻamea gaosi oloa, ae afai e le talafeagai le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o meafaigaluega ma metotia, e mafai ona mafua ai suiga eseese o le faʻaleagaina o foliga vaaia ma le ola tautua o le oloa mulimuli. .

Fautuaga mo le Filifiliga (PPGI) Lanu Uila Uila

u'amea uamea fa'ameamea

● Fa'ailoga fa'atinoga o fa'ailoga uamea fa'apipi'iina lanu e aofia ai.
● Mea faʻavae: malosi maua, malosi faʻamalosi, faʻalauteleina
● Ufiufi: mamafa faʻapipiʻi, malosi faʻapipiʻi
● Ufiufi: Eseese lanu, iila, T-pi'o, a'afiaga tete'e, ma'a'a, tete'e pefu, tete'e vevela, tete'e susu, ma isi.
● Laupapa: va'aiga fa'aletonu i luga, ma isi.
● Pepa foliga: faapalepale, le tutusa, ma isi.

Fautuaga mo le Filifiliga (PPGI) Lanu Uila Uila1

Lanu Uila Uila

2. O le lelei o uʻamea vili?
O le lelei o le uʻamea uʻamea ua avea ma mea taua i le avea o se mea fau fale lautele i le fausiaina o aso nei.faʻamautu sili ona leaga, tumau, mama mama, faigofie o le faʻaogaina (oloa o soʻo se umi) - faʻaoga i le oomiina o oloa uʻamea, faʻamau uʻamea, uʻamea uʻamea, le gaosiga o puipui ma taualuga sanuisi - panels, faʻaogaina faiga ma faʻamatalaga ma elemene ata. le gaosiga o

u'amea u'amea fa'atasi ma le polymer coating e fa'asa'o i le vevela ma le malulu o le tau, susu fa'asao, faigofie ona mama ma sa'oloto mai le fa'aleagaina.E fa'amu ma fa'asao.Faʻaaogaina i le gaosiga o fale mo meafale.E talafeagai mo teuteuga totonu o fale;o le fa'aogaina o u'amea u'amea e fa'aaogaina mo pa uma e mafai ona fai o le fa'amasinoga ma vaega o fa'ato'aga.

Fautuaga mo le Filifilia (PPGI) Lanu Uila Uila2

Uamea u'amea fa'a'umea vevela

O le teuina ma le felauaiga o uʻamea uʻamea e mafua ona o le maualuga o le puipuiga mai le faʻaleagaina o masini i le tau o le faia o taʻavale e ala i panels (faʻapipiʻiina i totonu i se paʻu polymer lanu).O u'amea gaosia uma e fa'atatau i se faiga fa'agasolo.O felauaiga i le mea e alu i ai o lo'o fa'atinoina i se tulaga fa'apipi'i.O le afifiina o lola e faafaigofie ai e le gata i le teuina ae faapea foi le felauaiga ma le taulimaina.

Fa'alagolago ile vaega ole fa'aoga, o le mafiafia o le fa'apipi'i eseese, le lautele o le ta'avale ma le umi, o lo'o iai i luma ma tua fa'alavalava.O le fa'agasologa o le gaosiga e fa'avae i luga o le ta'avale, fa'ama'i ma le fa'a'uvaleina o le fasimea.O le suʻesuʻeina o le coil o se faʻagasologa e faia aʻo leʻi mauaina le oloa maeʻa.O le auala o le vevela-dip galvanizing metal e sili atu ona matala nai lo electroplating, lea e mafai ai ona gaosia i se tau e mafai ona faʻaaogaina lautele.

Jindalai (Shandong) Steel Group Co., Ltd. - o le ta'uta'ua o le gaosiga o le uamea u'amea i Saina.A'afiaga i luga ole 20 tausaga o atina'e i maketi faava o malo ma o lo'o i ai nei 2 falegaosimea ma se gaosiga gafatia e sili atu i le 400,000 tone i tausaga ta'itasi.O la matou kamupani e taulaʻi i taimi uma i le atinaʻeina o uiga lelei mo le tagata faʻatau, ma o mea uma e ofoina atu i le tagata faʻatau o le mea sili ona lelei faufale.Afai e te manaʻo e maua nisi faʻamatalaga e uiga i uʻamea uʻamea uʻamea, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou i le asō pe talosagaina se upusii.

LELEI HOTLINE:+86 18864971774WECHAT: +86 18864971774WHATSAPP:https://wa.me/8618864971774  

EMAIL:jindalaisteel@gmail.com     sales@jindalaisteelgroup.com   uepesite:www.jindalisteel.com 


Taimi meli: Tes-19-2022