Tufuga Uamea

15 Tausaga Gaosiga Aafiaga
Uamea

Fa'agasologa o Gaosi Pipa Uamea

O le gaosiga o paipa uamea na amata mai i le amataga o le 1800's.I le taimi muamua, o le paipa na gaosia e lima - e ala i le faʻamafanafanaina, punou, sasa, ma samala faʻatasi pito.O le fa'agasologa muamua o le gaosiga o paipa na fa'alauiloaina i le 1812 i Egelani.O lo'o fa'aauau pea le fa'aleleia atili o fa'agasologa o gaosiga talu mai lena taimi.O nisi auala lauiloa o le gaosiga o paipa o loʻo faʻamatalaina i lalo.

Lap Uelo
O le fa'aogaina o le uelo o vae e gaosia ai paipa na fa'alauiloa i le amataga o le 1920's.E ui ina le toe fa'aaogaina le auala, o nisi o paipa na gaosia i le fa'aogaina o le fa'aogaina o le lap welding process o lo'o fa'aaogaina pea i aso nei.
I le fa'agasologa o le uelo, sa fa'avevela le sila i totonu o se ogaumu ona ta'avale lea i foliga o se pa'u.O pito o le ipu uʻamea na "sofa".O le sikafu e aofia ai le ufiufi o le pito i totonu o le ipu u'amea, ma le pito fa'alili o le isi itu o le ipu.Ona ueloina lea o le su'isu'i e fa'aaoga ai se polo uelo, ona pasi atu lea o le paipa fa'avevela i le va o ta'avale lea na fa'amalosia fa'atasi ai le su'iga e fai ai se fusi.
O uelo na gaosia e le u'u vae e le fa'atuatuaina e pei o mea na faia e fa'aaoga ai metotia fa'aonaponei.O le American Society of Mechanical Engineers (ASME) ua atiaʻe se faʻatusatusaga mo le fuafuaina o le faʻatagaina o le mamafa o le paipa, faʻavae i luga o le ituaiga o gaosiga o gaosiga.O lenei faʻatusatusaga e aofia ai se fesuiaiga e taʻua o le "tulaga tuʻufaʻatasi", lea e faʻavae i luga o le ituaiga uelo na faʻaaogaina e fai ai le suʻiga o le paipa.O paipa fa'afefete e iai le vaega fa'atasi o le 1.0 Lap uelo paipa o lo'o i ai le vaega fa'atasi o le 0.6.

Fa'aeletise Tete'e Uelese Paipa
O le paipa e fa'afefeteina eletise (ERW) e gaosia e ala i le malulu-faia o se laupepa u'amea i se foliga fa'aa'ai.Ona pasia lea o le taimi nei i le va o itu e lua o le uamea e faʻamafanafana ai le uamea i se tulaga e faʻamalosi faʻatasi ai pito e fai ai se fusi e aunoa ma le faʻaogaina o mea e faʻapipiʻi ai.I le taimi muamua, o lenei gaosiga na faʻaaogaina le maualalo o le AC e faʻafefe ai pito.O lenei fa'agasologa maualalo na fa'aaogaina mai le 1920's se'ia o'o i le 1970. I le 1970, o le fa'agasologa maualalo fa'asolosolo na suitulaga i le fa'agasologa maualuga o le ERW lea na maua ai se fa'alelei maualuga.
I le aluga o taimi, o le uelo o le paipa ERW e maualalo le taimi na maua ai e a'afia i su'iga filifili, ta'ei matau, ma le le lelei o le so'oga o su'iga, o lea ua le toe fa'aogaina ai le ERW e fai ai paipa.O lo'o fa'aogaina pea le fa'agasologa o le fa'aogaina o paipa mo le fa'aogaina o le faugāpaipa fou.

Pipa Uila Uila Eletise
O le paipa uelo eletise eletise na gaosia i le amataga i le 1927. Na ausia le fa'apipi'iina o le uila e ala i le fausia o se u'amea i se foliga fa'ata'oto.O pito na faʻamafanafanaina seia oʻo ina faʻafefeteina, ona faʻamalosi faʻatasi lea seia oʻo ina aveese faʻamalosi le uʻamea mai le sooga ma fausia ai se pulu.E pei o le paipa ERW maualalo, o su'iga o paipa uelo moli e faigofie ona pala ma ta'e matau, ae i se tulaga maualalo nai lo le paipa ERW.O lenei ituaiga paipa e mafai foi ona afaina ona o ni mea malo i totonu o le ipu uamea.Talu ai ona o le tele o paipa uelo uila na gaosia e se tasi tagata gaosi oloa, e talitonuina o nei mea faigata na tutupu ona o le tineia faʻafuaseʻi o le uamea i le taimi o le gaosiga o loʻo faʻaaogaina e lena tagata gaosi oloa.E le o toe fa'aogaina le fa'apipi'i fa'apipi'i.

Paipa Fa'asu'i Fa'alulu Fa'alua (DSAW).
E tutusa ma isi faiga o le gaosiga o paipa, o le gaosiga o le Fa'alua Fa'asa'o Arc Welded Pipe e aofia ai le faia muamua o ipu u'amea i foliga cylindrical.O pito o le laulau taʻavale e faʻapipiʻiina ina ia faʻapipiʻi faʻailoga V i luga o totonu ma fafo i luga o le nofoaga o le suʻega.Ona uelo lea o le su'iga paipa i se ala e tasi a se uelo arc i luga o totonu ma fafo (o lea ua faaluaina ai i lalo).O lo'o fa'afefeteina le arc uelo i lalo o le fa'afefe.
O le lelei o lenei faiga o le faʻaogaina lea o le uelo i le 100% o le puipui o le paipa ma maua ai se sootaga malosi tele o mea paipa.

Paipa Su'ega
O paipa e leai ni su'esu'ega na gaosia talu mai le 1800's.A'o fa'asolosolo le faagasologa, o nisi elemene o lo'o tumau pea.O paipa e leai ni su'esu'ega e gaosia e ala i le tu'iina o se pili uamea lapotopoto vevela ma se mandrel.O le u'amea gaogao e sili atu i le ta'avale ma fa'aloloa ina ia ausia le umi ma le lautele e mana'omia.O le aoga autu o le paipa faʻafefe o le faʻaumatiaina o faʻafitauli faʻaletonu;ae ui i lea, o le tau o le gaosiga e sili atu.
O paipa e le'i su'esu'e muamua na a'afia i fa'aletonu e mafua mai i mea leaga i totonu o le sila.A'o fa'aleleia atili le faiga o le u'amea, na fa'aitiitia ai nei fa'aletonu, peita'i e le'i 'ave'esea atoatoa.E ui lava e foliga mai o le paipa fa'alelei o le a sili atu ona lelei nai lo le fa'atupuina, paipa fa'afefeteina, o le mafai ona fa'aleleia uiga e mana'omia ile paipa e fa'atapula'aina.Mo lenei mafua'aga, o lo'o maua nei le paipa e le'i fa'aogaina i togi maualalo ma mafiafia puipui nai lo paipa uelo.

Jindalai Steel Group e faʻapitoa i le gaosia o le ERW (Electric Resistance Welded) ma le SSAW (Spiral Submerged Arc welded) paipa.O la matou kamupani ua alualu i luma le φ610 mm le maualuga-auala sa'o le su'isu'i masini uelo, ma le φ3048mm li'o fa'afefeteina arc uelo masini.E le gata i lea, e ese mai i le ERW ma le SSAW faleoloa, o loʻo i ai isi falegaosimea e tolu mo le LSAW ma le SMLS gaosiga i Saina atoa.
Afai o se fa'atauga paipa o lo'o i lou lumana'i lata mai, talosagaina se fa'amatalaga.Matou te tu'uina atu se tasi e te maua tonu oloa e te mana'omia vave.Auina atu lau suʻesuʻega ma o le a matou fiafia e faʻatalanoa oe faʻapitoa.

 

O matou Jindalai Steel Group o se tagata gaosi oloa, fa'atau oloa, fa'atau oloa ma fa'aulufaleina se vaega fa'apitoa o paipa uamea.E iai a matou tagata faʻatau mai Thane, Mekisiko, Turkey, Pakistan, Oman, Isaraelu, Aikupito, Arapi, Vietnam, Myanmar.Auina atu lau suʻesuʻega ma o le a matou fiafia e faʻatalanoa oe faʻapitoa.

LELEI HOTLINE:+86 18864971774WECHAT: +86 18864971774WHATSAPP:https://wa.me/8618864971774  

EMAIL:jindalaisteel@gmail.com     sales@jindalaisteelgroup.com   uepesite:www.jindalisteel.com 


Taimi meli: Tes-19-2022