Tufuga Uamea

15 Tausaga Gaosiga Aafiaga
Uamea

11 Ituaiga Uamea

Ituaiga 1:Ufiufi (po o le liua) fa'alavalava

O le u'amea u'amea o le fa'agasologa lea o le suia o le pito i luga o se mea'ai e ala i le ufiufiina i ni vaega manifinifi o se isi u'amea e pei o le zinc, nickel, chromium po'o le cadmium.

E mafai e le u'amea u'amea ona fa'aleleia atili le tumau, fe'avea'i i luga, fa'a'ele'ele ma foliga matagofie o se vaega.Ae ui i lea, o meafaigaluega faʻapipiʻi atonu e le lelei mo le faʻaumatiaina o le le atoatoa o luga o uʻamea.E lua ituaiga tetele o faʻapipiʻi:

Ituaiga 2:Fa'aeletise

O lenei faiga fa'apipi'i e aofia ai le fa'atofuina o le vaega i totonu o le ta'ele o lo'o i ai iona u'amea mo le fa'alavalava.Ona tuʻuina atu lea o le aave tuusaʻo i le uʻamea, faʻapipiʻi ions i luga o le uʻamea ma faʻatupu ai se laulau fou i luga o luga.

Ituaiga 3:Fa'apipi'i eletise

O lenei faiga e le fa'aaogaina ai le eletise ona o se fa'apalapala fa'aautokata e le mana'omia ai se malosi mai fafo.Nai lo lena, o le vaega uʻamea e faatofuina i vaifofo kopa poʻo nikeli e amata ai se gaioiga e talepe ai ion uʻamea ma fausia ai se fusi faʻamalosi.

Ituaiga 4:Anodizing

O se faiga fa'aeletise lea e fesoasoani i le fa'atupuina o se fa'au'u anodic oxide e tumau, matagofie, ma fa'ama'i.O lenei fa'ai'uga e fa'aogaina e ala i le fa'asusuina o le u'amea i totonu o le vaitaele eletise a'o le'i pasi atu le eletise i le ala.O le alumini e fai ma anode, ma se cathode o lo'o i totonu o le tane anodizing.

O ion o le okesene na tu'u mai e le fa'afefiloi eletise fa'atasi ma atomi alumini e fai ai se oxide anodic i luga o le mea faigaluega.O le anodizing, o le mea lea, o se faʻamaʻiina sili ona pulea o le meaʻai uʻamea.E masani ona faʻaaogaina e faʻauma ai vaega alumini, ae e aoga foi i uʻamea nonferrous e pei o le magnesium ma le titanium.

Ituaiga 5:olo u'amea

O masini olo e fa'aaogaina e le au gaosi oloa e fa'alelei ai luga o u'amea i le fa'aogaina o mea fa'a'a'a.O se tasi lea o vaega mulimuli i le fa'agasologa o masini, ma e fesoasoani e fa'aitiitia ai le ga'a o luga o lo'o totoe i luga o le u'amea mai faiga muamua.

E tele masini olo o lo'o avanoa, e tofu lava ma tulaga eseese o le lamolemole.O mea olo i luga ole laiga ole masini e masani ona fa'aogaina, ae e tele isi olo fa'apitoa e maua fo'i e pei ole Blanchard olo ma fa'atotonugalemu.

Ituaiga 6:Faila/Pa'u

Faatasi ai ma le u'amea u'amea, e fa'aogaina mea fa'afefete e fa'aitiitia ai le talatala o luga o se u'amea pe'a uma ona fa'aogaina.O nei pa'u abrasive o lo'o fa'aogaina fa'atasi ma uili fa'agogo po'o pa'u e fa'aiila ma fa'afefe ai luga o u'amea.

E ese mai i le faʻaitiitia o le gaʻo o luga, e mafai e le polesi ona faʻaleleia foliga o se vaega - ae naʻo le tasi le faʻamoemoega o le faʻamalo.I nisi o alamanuia, e fa'aaogaina ai le fa'aiila e fai ai va'a mama ma vaega.

Ituaiga 7:Electropolishing

O le faiga o le electropolishing o le faafeagai o le faiga electroplating.Electropolishing e aveese ai uamea mai luga o vaega uamea nai lo le teuina.Aʻo leʻi faʻaogaina se eletise eletise, e faʻaofuofu le substrate i totonu o se taele eletise.O le substrate ua liua i le anode, faatasi ai ma ions e tafe mai ai e aveese ai faaletonu, ele, palapala ma isi.O le i'uga, e fa'aiila ma lamolemole le pito i luga, e leai ni fa'aputuga po'o ni fa'ama'i.

Ituaiga 8:Ata vali

O le fa'apalapala ose fa'aupuga lautele e aofia ai vaega fa'auma eseese.O le filifiliga sili ona taatele ma taugofie o le faʻaaogaina o vali faʻatau.O nisi vali e mafai ona fa'aopoopoina le lanu i se oloa u'amea ina ia sili atu ona mata'ina.O isi e fa'aaogaina e puipuia ai le pala.

Ituaiga 9:Pa'u pa'u

O le ufiufi o le pauta, o se ituaiga ata faʻaonaponei, o se filifiliga foi.I le fa'aaogaina o le eletise eletise, e fa'apipi'i ai vaega pauta i vaega u'amea.Aʻo leʻi togafitia i le vevela poʻo le ultraviolet, o le paʻu paʻu e ufiufi tutusa le mea.O lenei faiga e vave ma lelei mo le valiina o mea uʻamea e pei o faʻavaa uila, vaega o taavale ma mea faʻapipiʻi lautele.

 

Ituaiga 10:Pa'u

E masani ona fa'aogaina le fa'apalapala abrasive mo oloa e mana'omia ai se fa'ama'i matte faifaipea.O se auala taugofie mo le tuʻufaʻatasia o le faʻamamaina o luga ma faʻamaeʻaina i se gaioiga e tasi.

I le taimi o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, o se tafega abrasive maualuga e faʻafefe ai le uʻamea e faʻaleleia ai le tino, aveese lapisi ma maua ai se faʻamaeʻa lamolemole.E mafai fo'i ona fa'aoga mo tapenaga o luga, fa'apalapala ma fa'alavalava e fa'alautele ai le ola o mea u'amea.

Ituaiga 11:Fufulu

O le pulumu ose faiga fa'apena e pei o le fa'aiila, e maua ai se fa'avasegaga tutusa o luga ma fa'alelei fafo o se vaega.O le fa'agasologa e fa'aaogaina fusipa'u ma mea faigaluega e tu'u atu ai se fa'ai'uga saito i luga.

O taunuuga e mafai ona fesuisuiaʻi e faʻatatau i le auala e faʻaogaina ai e le gaosi oloa.O le fa'atūina o le pulumu po'o le fusi i se itu e tasi, mo se fa'ata'ita'iga, e mafai ona fesoasoani i le fa'atupuina o pito lapotopoto teisi i luga.

E na'o le fautuaina mo le fa'aoga i mea e fa'asa'o ai mea e pei o u'amea, alumini ma apamemea.

 

JINDALAI o se vaega uʻamea taʻutaʻua i Saina, e mafai ona matou tuʻuina atu uma faʻamaʻi uʻamea e faʻatatau i ou manaʻoga, Tuʻu le fofo sili ona talafeagai mo lau galuega.

Fa'afeso'ota'i i matou nei!

TEL/WECHAT: +86 18864971774 WHATSAPP:https://wa.me/8618864971774imeli:jindalaisteel@gmail.comUpega tafa'ilagi:www.jindalisteel.com.


Taimi meli: Me-12-2023