Steel gaosi oloa

15 tausaga gaosi aafiaga
Uamea

T1 Up-Speed-Speed ​​Hort Works Steels fale gaosi

Faʻamatalaga puʻupuʻu:

T1 Too Seal Seal o le Tangsten Speed ​​Speed ​​Steel. E maualuga lona uiga, mumu maa le tino ma maualuga le faigata, ma e faigofie lava ona olo. E lauiloa foi o Jis sth2 ma dex 1.3355 Steel.

MOq:100 kilokalama

Masini vasega: M2, M35, M42, m1, m52, m4, m7, w9

Umi: 1meter, 3 mita, 6mita, etc.

Lapoa: 0-1 inisi, 1-2 inisi,3-4 inisi, etc.

Talosaga: Fausiaina, aʻoga / kolisi kolisi, mea faigaluega mea, afaina, oti pasches, gaosi

Faamatalaga auiliiliga

Oloa Tags

Vaʻaiga lautele o le T1 Laʻasaga Maualuga Maualuga

O le T1 Laasaga Speed ​​Steel e lauiloa mo lona paleni paleni o Aperaamo o le tetee, maualuga faigata, maualuga faigata (mafai ona taunuu i le 62 ~ 66hrc) ma lelei mumu mumu (mafai ona galue i le sili 62 c, fautuaga galuega i lalo ifo o le 600 C)E pei o le T1 Dosteten Himp Speed ​​Steel e faʻaaogaina i le tele o talosaga ma le lalolagi atoa o le sili ona taʻutaʻua uamea uamea ona o le sili sili ona lauiloa. O le iʻuga o lona maualalo o le kapisi ma le maualuga o le aʻoaʻoga, t1 o loʻo iai se tuʻufaʻatasiga o le faigata faigata ma Aperaamosili o le tino na fetagisi pe a taofi ma le mafaufau pea; ma le T1 O le maualuga saoasaoa steel e faigofie ona olo.

O vaega masini na faia e le meafaigaluega uamea e ofo atu le umi o auaunaga olaga ma sili ona maualuga tumau.Jindaila Steel isO le sapalaiina ma teuina e aofia ai le 'upega tafaʻilagi meafaigaluega Steel, Laina Sili Steel (HSS), ma Carbon Warth. E mafai ona faʻaaoga e faia ai le tele o galuega gaosi, fomaʻi ma isi mea. O talosaga masani e aofia ai mea taueletonika, faiaoga, o seevae, ninii, faigata, ma isi vaega o mea e mafai ona tui ma maualuga aafiaga o loo mafai ona mou ma maualuga.Jindaila SteelOloa ma ofo atu le maualuga o le lelei meafaigaluega o le maualuga-mama, lelei meatotino meatotino ma vevela togafitiga i foliga o pa puipui, mafolafola i luga o manaoga.

Meafaigaluega Seal Gens

Vai-faigata meafaigaluega gaoia O vasega W1 vai malosi malosi meafaigaluega stuel
Vevela-galue meafaigaluega gaoia H vasega H11 vevela galuega meafaigaluega steelh13 vevela galuega meafaigaluega steel
Malulu le galue lelei Vasega A2 Air Bracting Sorminang Steela6 Air Bradenting Swork Steel

A8 IR OR FRANGENGING HOMER SWEL

A10 Air Creenging Sort Process Steel

O vasega D2 Air Creenging Tools Steeld7 Air Corging Swork Steel
O vasega O1 suauu malosi malosi meafaigaluega steelo6 suauʻu malosi malosi
Faafefe-teena le meafaigaluega Seael Togi vasega S1 Shock tetee i mea faigaluega o mea faigaluega

S7 Shock tetee i mea faigaluega

Maualuga-saoasaoa steel M vasega M2 maualuga-saoasaoa meafaigaluega strelm4 maualuga-saoasaoa meafaigaluega steel

M42 maualuga-saoasaoa meafaigaluega shel

T vasega T1 Air po o le suauʻu malosi masini (5 Air poʻo le suauu malo malosi

Jindalayteel-maualuga-saoasaoa-meafaigaluega-steel (5)

Filifili jindalai steel

Faʻafesoʻotaʻi i matou i le aso e faʻatusatusa ai le silivave tele meafaigaluega Steel filifiliga ma saili ni penefiti faʻaopopo o lenei mea leaga.Jindailao se taʻitaʻi i le maualuga tele meafaigaluega uameafalefaigaluegaFaatasi ai ma Taugofie Tau, Foaʻi Faʻasalalauga ma le le mafai ona faʻamatalaina auaunaga auaunaga. Faʻaleleia le lelei o au vaega poʻo le faʻaititia o lau laina pito i lalo ma maualuga-lelei le uamea maiJindailaSteel i le aso.

• Talu ai:
  • Le isi: